Čo potrebuje váš business počas korona pandémie

od Boris R.


publikované 30 Marec,2020 o 10:00



V tejto dobe, keď sa situácia zmenila zo dňa na deň, sú ľudia nútení pracovať, nakupovať a žiť z domu. Firmy si uvedomili potrebu zmeniť štruktúru predajných kanálov a v snahe prežiť, svoje zdroje a kapacity premiestnili do online sveta, pretože dopyt po ich službách a výrobkoch stále existuje – v tejto chvíli primárne na webe.

Nie je to však také jednoduché prispôsobiť doterajšie fungovanie novým podmienkam, mnohí majú málo skúseností s manažovaním webu, narábaním so zákazníkmi, riešením rôznych dotazov a s predajom vôbec.


Cieľom projektu Chatsupport je pomáhať aj v tejto neobvyklej situácii, implemetujeme za Vás predajný kanál vo forme chatovej aplikácie priamo na Vašom webe a profesionálny tím našich operátorov sa postará o to, aby sme Vám generovali leady pomocou cielenej predajnej kampane.



Peniaze nie sú všetko

Veríme, že pridaná hodnota Chatsupportu dodá extra silu Vášmu podnikaniu aj v tejto dobe a spoločne môžeme vytvárať hodnoty.

Hodnoty, ktoré prinášame:

1  tržby vďaka chatu

Pripravíme a uskutočníme cielenú predajnú kampaň Vašich služieb a tovaru šitú na mieru pre Vašich návštevníkov tak, akoby sme boli Váš vlastný obchodný tím.

2  lead generation

Dokážeme vykázať konverziu 4,6 % - 9,3 %, t.j. z počtu 40 zákazníkov denne vstupujúcich do chatu 2 až 4 zanechá po komunikácii s našim agentom Contact s reálnym záujmom o Váš produkt resp. službu.

3  databáza zákazníkov

Zabezpečíme aktívne zbieranie Contactov Vašich návštevníkov, pomôžeme Vám budovať s nimi vzťah, či premeniť ich záujem na nák- upné rozhodnutie.

4  pravidelný report

S Vašimi návštevníkmi na webe dokážeme komunikovať nenútene a k ich spokojnosti, o čom budete dostávať pravidelný report.

5  konkurenčné výhody

Proaktívnym oslovovaním budete o krok vpred oproti Vašej konkurencii.




For all types of business

Trust our team of professionals with your project